Digitalizace komunikace

Digitalizaci se žádná zdravá firma nevyhne. Digitalizaci vašich firemních procesů a informačních technologií jste už možná vyřešili, my vám k tomu převedeme veškeré vaše komunikační kanály a související procesy do plně digitálního prostředí. V něm dostane vaše komunikace křídla, dosáhne nejvyšší úrovně účinnosti a vaší pozornosti už nikdy neunikne sebemenší detail v odezvě zákazníků.

Digitalizované procesy na rozdíl od lidí nikdy nespí, nejí, neřeší vzájemné nesympatie. Stačí je správně nastavit a ony prostě fungují. Pracují nepřetržitě, nejsou náchylné na lidské chyby, jsou spolehlivě měřitelné a maximálně efektivní. Náš tým pomáhá firmám vytvořit komplexní digitalizační strategii, srdcem našich služeb je pak především digitalizace komunikace a marketingu.

V rámci této strategické činnosti vyhodnotíme kvalitu vaší webové prezentace či eshopu a míru její responzivity, a navrhneme jejich případné nezbytné vylepšení. Vyladíme vaše texty pro nejúčinnější SEO, sjednotíme vizuály i sdělení v rámci online propagace. Navrhneme atraktivní newslettery a změříme míru jejich úspěšnosti. Zajistíme, abyste měli celé komunikační prostředí plně online, dostupné kdykoli a kdekoli.

Co vám službapřinese?

Zvýšení efektivity marketingových aktivit

Snazší práci s velkým množstvím dat

Maximální měřitelnost aktivit

Plně online komunikační prostředí

konzistentnost komunikace

Jak postupujeme při tvorběDIGITÁLNÍ KOMUNIKACE?

Úvodnísetkání

Nejprve se potkáme (osobně nebo online), odpovíme si vzájemně na otázky, sdělíme požadavky a společně vytvoříme zadání.

 

Analýza kvalitykomunikačních kanálů

V rámci této strategické činnosti vyhodnotíme kvalitu vaší webové prezentace či e-shopu a míru její responzivity, zhodnotíme efektivitu dalších komunikačních kanálů a navrhneme jejich případná nezbytná vylepšení.

Tvorba obsahua vizuálu

Vyladíme vaše texty i komunikační strategii pro nejúčinnější SEO, sjednotíme vizuály i sdělení v rámci online propagace. Navrhneme atraktivní newslettery a změříme míru jejich úspěšnosti.

Implementace doonline prostředí

Zajistíme, abyste měli celé komunikační prostředí plně online, dostupné kdykoli a kdekoli.

Správa avyhodnocování

Publikovaný online obsah průběžně aktualizujeme a vyhodnocujeme jeho úspěšnost. Na základě reálných dat vše dále optimalizujeme pro dosažení a udržení nejvyšší účinnosti komunikace.

CHCETE KOMUNIKOVAT PLNĚ DIGITÁLNĚ A BÝT V MARKETINGU MAXIMÁLNĚ EFEKTIVNÍ?

KDO S NÁMIDIGITALIZOVAL KOMUNIKACI?

DIGITALIZACE KOMUNIKACE PATŘÍ MEZI KLÍČOVÉ STRATEGICKÉ AKTIVITY V OBLASTI MARKETINGU. NEZAPOMÍNEJTE ALE ANI NA DALŠÍ OBLASTI NEZBYTNÉ PRO TVORBU EFEKTIVNÍCH MARKETINGOVÝCH KAMPANÍ.