Komunikace do celého světa

Efektivní propagace v zahraničí za bezkonkurenční cenu

Mezinárodní komunikace
Public relations
Strategie
infografika_final

Chcete se dostat do povědomí zahraničních trhů, ale nemáte obří budget na cílenou reklamu? Přesně pro tyto nejčastější situace jsme vybudovali komunikační kanál, díky kterému dokážeme informace o vašich produktech a službách dostat do celého světa za skvělou cenu.

Nebudeme vás nutit k dlouhodobým závazkům, ani nemusíte v každé zemi komunikovat s někým jiným a za místní ceny. Vše pro vás zařídíme z jednoho místa, rychle a efektivně. Vytvoříme pro vás účinný obsah a dostaneme ho k médiím na trzích, které chcete oslovit. Vyzkoušejte si naši službu jednorázově a sami se přesvědčte o bezkonkurenčním poměru ceny a efektivity.

Jak může být takový komunikační kanál účinný, ukazuje příklad společnost RAILSCANNER, která nás oslovila kvůli krátkodobé propagaci své služby Railvis.com na zahraničních trzích.

Railvis

PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU

Projekt RAILVIS.com, který byl komerčně spuštěn na podzim 2020, chce docílit úplné digitalizace železničního businessu a propojení všech evropských zákazníků i dodavatelů do online platformy RALIVIS.com. V rámci služby RAILVIS.com mohou zákazníci nabízet či poptávat volné kapacity lokomotiv a vagónů napříč Evropou. Tým společnosti Railscanner.eu se opírá o odborníky z celé Evropy s více než 16 lety zkušeností v oboru nákladní železniční přepravy. Obchodní zastoupení platformy RAILVIS.com se nachází ve většině evropských zemí.

Výchozí situace

Klient požadoval vytvoření a nastartování public relations svému novému digitálnímu nástroji Railvis.com, který právě uvedl na evropský trh, v oblasti cargo byznysu (B2B). Chtěl jednorázově oslovit zahraniční obchodní partnery prostřednictvím cíleného PR v klíčových oborových a ekonomických médiích v Evropě, skokově navýšit povědomí o službě a navázat na úvodní „boom efekt“ vlastními obchodními aktivitami.

Railvis_3

Railvis promo

Cíl spolupráce

Primárním cílem bylo publikování minimálně jednoho výstupu v klíčových oborových médiích na vybraných trzích. Sekundárním cílem byly výstupy uveřejněné v mimooborových médiích a na dalších zahraničních trzích.

Realizace

Za pouhý týden jsme dosáhli následujících výsledků:

Railvis_realizace


 

 

KLÍČOVÉ MEDIÁLNÍ VÝSTUPY

ČESKÁ REPUBLIKA

hospodarske_noviny_1

dopravni_noviny

transport_logistika

NĚMECKO

media_germany

media_germany_1

logo_dvz

POLSKO

media_poland_1

 

 

 

media_poland

 

 

 

FRANCIE

media_france

Celosvětová média

yahoo_finance

 

business_insider

Railvis promo_1

Shrnutí spolupráce

Díky účinnému zahraničnímu PR se nám podařilo v rekordně krátkém čase dostat službu Railvis.com do podvědomí novinářů, obchodních partnerů a B2B obchodních partnerů na 16 trzích.

Na jednorázový úvodní projekt ještě v závěru roku 2020 bezprostředně navázaly také další kroky, v rámci nichž jsme pomohli na českém i zahraničních trzích s další propagací služby Railvis.com a také jejího managementu jakožto evropských odborníků z oblasti cargo byznysu. Vytvořili a nastavili jsme komunikační kanály v klíčových oborových i ekonomických médiích pro výhodnou redakční i obchodní spolupráci, navázali jsme také osobní kontakt i s klíčovými zahraničními redakcemi.

Mám zájem o podobný projekt

Naše další Reference

Marketing
Public relations
Strategie

Z MĚSTEČKA AŽ NA KONEC SVĚTA

kouknu na to

+
Media relations
Public relations
Strategie

+ 34 % ZVÝŠENÍ TRŽEB PO REBRANDINGU

kouknu na to

+
Media relations
Public relations

KOMPLEXNÍ PR

kouknu na to

+
Copywrtiting
Media relations
Public relations

PŘEDSTAVENÍ KNIŽNÍCH TITULŮ

kouknu na to

+
Všechny reference