Jak pracujeme? 

O našich klientech rádi víme první poslední a chceme rozumět tomu co a proč dělají. Pracujeme v mikro týmech, sestavovaných na míru každého komunikačního projektu. Ty jsou vždy složeny tak, aby garantovaly spolehlivost, odbornost i kreativitu.

 

M
O
V
E
U
P

Media

Klíčový partner každého „píáristy“. Máme mediání trh v malíčku, ať je váš byznys z jakékoliv oblasti. IT? Check. Finance? Check. Průmysl? Check. Startup? Check. Umíme najít cestu tam, kam potřebujete jít právě vy. Ani hranice Česka nás nezastaví.

Opinion

Dobré PR pomůže ovlivnit názor na vás i vaši firmu. Ovládáme nástroje, které pomůžou zformovat názory všech které potřebujete k tomu, aby rostl nejen váš byznys, ale i vaše značka.

Vision

Vaše vize přijímáme za své, na jejich naplňování s vámi pracujeme společně jako jeden tým.

Experience

Zkušenosti. Nejen na poli PR jich máme opravdu hromadu. Někteří z nás je sbírají už přes 20 let. K tomu nás doplňuje je mladší krev, která skvěle rozumí tomu co frčí. Výsledek? Ideální mix.

Users

Jak nejlépe oslovit potenciální i stávající uživatele vašich produktů nebo služeb, tak aby vám naslouchali? A víte vlastně kdo jsou? Strategie a analýzy tohoto typu jsou náš denní chleba. S námi se v marketingových komunikacích neztratíte.

Publish and Promote

Publikujeme v digitálu i na papíře. Vytvoříme vám jakýkoliv mediální obsah tak, aby přesně ladil s vaším záměrem. A pošleme ho dál, tak aby byla vidět podstata sdělení i vaše značka.

Marketing
Public relations
Strategie

Z MĚSTEČKA AŽ NA KONEC SVĚTA

kouknu na to

+
Media relations
Public relations
Strategie

CESTA ÚSPĚŠNÉHO START-UPU

kouknu na to

+
Public relations
Strategie

288 600 000 CELKOVÝ REACH

kouknu na to

+
Media relations
Public relations

KOMPLEXNÍ PR

kouknu na to

+